Home DIASPORA NEWS Patru români au murit şi alți trei au fost răniți într-un accident produs în Cehia
Patru români au murit şi alți trei au fost răniți într-un accident produs în Cehia

Patru români au murit şi alți trei au fost răniți într-un accident produs în Cehia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Patru români au murit şi trei au fost răniţi într-un accident care s-a petrecut marţi, 29 martie, pe autostrada D5 (Praga-Nurenberg), în dreptul oraşului Plzen, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

accident

Potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Afacerilor Externe, în accidentul rutier au fost implicate un camion şi un autoturism, ambele înmatriculate în România.

Accidentul s-a produs în dreptul oraşului ceh Plzen, pe autostrada D5 care face legătura între Praga şi frontiera cu Germania, iar conform declaraţiilor unor reprezentanţi ai Poliţiei, camionul a lovit din spate autoturismul, care a fost proiectat în parapetele de protecţie de pe marginea autostrăzii.

“În urma coliziunii, patru dintre cetăţenii români aflaţi în autoturism şi-au pierdut viaţa, alţi trei fiind transportaţi la Spitalul Universitar din Plzen, doi dintre aceştia aflându-se în stare gravă. În urma instrucţiunilor transmise de către Centrala MAE, consulul român s-a deplasat, în regim de urgenţă, la unităţile spitaliceşti în care sunt internaţi cetăţenii români răniţi, precum şi la organele de poliţie în vederea obţinerii de informaţii suplimentare”, anunţă oficialii Ministerului de Externe.

Sursa citată mai anunţă că poliţia cehă a început urmărirea penală împotriva şoferului camionului.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII