Home ALEGERI PARLAMENTARE PNL Spania: „Nu există modelul Italia. Ce spune vicepreședintele PMP Diaspora e o aberație!”
PNL Spania: „Nu există modelul Italia. Ce spune vicepreședintele PMP Diaspora e o aberație!”

PNL Spania: „Nu există modelul Italia. Ce spune vicepreședintele PMP Diaspora e o aberație!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

„Ceea ce spune Doru Coliu e o aberație!”, a declarat Marius Ioan, președintele PNL Spania, în urma mesajului lansat de vicepreședintele PMP prin care a invitat liberalii din Spania să treacă la Mișcarea Populară înaintea alegerilor parlamentare din decembrie.

pnl spania

„Nu există modelul Italia. Să sperăm că PMP Diaspora se va ocupa și de chestiuni mai serioase, cu care se confruntă românii din străinătate și nu să vâneze așa zis lideri prin diverse țări”, a mai spus Ioan.

Liderul liberalilor din Spania a ținut să clarifice situația din Italia, unde o filială PNL (dar nerecunoscută oficial) a trecut în masă la PMP și ne-a trimis un comunicat de presă semnat de către Ovidiu Burdușa, secretarul general al PNL Italia.

„Organizația PNL Italia constată cu surprindere apariția în publicația online stiripesurse.ro a unui articol  intitulat – Probleme mari pentru PNL Diaspora. PNL Italia a trecut la PMP. Pe această cale, dorim să precizăm faptul că organizația PNL Italia nu a pierdut recent niciun membru. Domnul Dorin Coman nu mai este membru al acestei organizații încă din luna mai a acestui an, motivul demisiei fiind dorința acestuia de a participa la Congresul Românilor de Pretutindeni, desfășurat la București în luna iunie 2016, organizat de deputatul Aurelian Mihai.

Acest articol este o știre falsă, fără legătură cu realitatea, organizația PNL Italia fiind la fel de puternică și determinată să vină în sprijinul românilor din Peninsulă și să aducă rezultate cât mai bune în viitoarele alegeri.

Organizația PNL Italia dorește ca întreaga campanie electorală pentru alegerea Parlamentului, în data de 11 decembrie 2016, să se desfășoare într-o manieră civilizată și fără atacuri la persoană”.

PNL Spania

 

Violeta Niculescu

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII