Home Eveniment Poliția Spaniolă a cerut expulzarea a trei spărgători români
Poliția Spaniolă a cerut expulzarea a trei spărgători români

Poliția Spaniolă a cerut expulzarea a trei spărgători români

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Trei români riscă să fie expulzați din Spania după ce au dat spargeri de peste 750.000 de euro.

botin

Policia Nacional din Malaga a solicitat un ordin de expulzare din spațiul Schengen pe numele a trei bărbați de naționalitate română, după ce au fost acuzați că au dat peste 15 de spargeri în magazine din provinciile Málaga, Granada, Almería, Jaén, Cádiz și Córdoba.

Conform polițiștilor, cei trei indivizi au mai fost reținuți pentru astfel de acuzații dar de fiecare dată au reușit să scape doar cu amenzi.

Grupul care locuia în orașul Benalmádena, provincia Malaga, acționa cu un automobil marca BMW, furat din Madrid, pe care îl ținea ascuns într-un garaj din localitatea Torrox (Malaga) și îl folosea doar la spargeri.
Cei trei români utilizau telefoane mobile pentru fiecare spargere, după care le aruncau.

La percheziția făcută în apartamentul unde locuiau indivizii, polițiștii au recuperat bunuri în valoare de 236.000 de euro și 750 de sticluțe cu parfum care costau aproximativ 37.000 de euro.

Într-un laptop confiscat la percheziție, organele de anchetă au găsit fișiere în care românii își țineau o contabilitate a „loviturilor date” dar și fotografii cu locurile unde infractorii își petreceau vacanțele: Bahrein, Dubai, Caraibe, etc.

Românii vor rămâne în închisoare până la definitivarea situației în care se află, dat fiind faptul că s-a solicitat un ordin de expulzare pe numele lor.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII