Home Eveniment Prinși cu țigări de contrabandă pe aeroportul Manises din Valencia
Prinși cu țigări de contrabandă pe aeroportul Manises din Valencia

Prinși cu țigări de contrabandă pe aeroportul Manises din Valencia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guardia Civil a reținut pe aeroportul Manises, din provincia Valencia, doi bărbați, un român și un cetățean din Republica Moldova, după ce, în bagajele lor, s-au descoperit, la controlul vamal, 1393 pachete de țigări de contrabandă.

tabacoaeropuerto

Cei doi veneau cu o cursă aeriană de la Istanbul și nu au putut să dovedească proveniența pachetelor găsite în valizele lor.

Luați la întrebări de polițiști aceștia au refuzat să declare de unde proveneau țigările și unde urmau să ajungă.

Bărbații, de 32 și respectiv 54 de ani, rămân în arestul poliției până la definitivarea anchetei, deoarece există bănuiala că aceștia ar face parte dintr-un grup mult mai mare de contrabandiști.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII