Home Eveniment Un român a murit strivit de o autoutilitară în Aeroportul din Madrid
Un român a murit strivit de o autoutilitară în Aeroportul din Madrid

Un român a murit strivit de o autoutilitară în Aeroportul din Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român, de 51 de ani, a murit miercuri, 3 august, după ce a fost lovit de un camion, în incinta Aeroportului „Barajas” din Madrid.

Madrid

Conform unui comunicat de presă a Comisiones Obreras (Organizație Sindicală) din Comunitatea Madrid, bărbatul a coborât dintr-un camion pentru a-și ajuta colegul.

În timp ce șoferul făcea manevre pentru a parca, autoutilitara a scăpat de sub control și l-a strivit pe român.

Carmelo Plaza, reprezentant al Comisiones Obreras, a declarat că cifra accidentelor de muncă în Madrid a ajuns la 51.

El susține că toată vina este a firmelor care nu-și protejează angajații și care nu fac nimic concret pentru a evita astfel de situații.

„Toate accidentele de muncă pot fi evitate. Lipsa informațiilor privind riscurile la care se expun muncitorii este principala cauză pentru care se produc astfel de accidente”, a subliniat Carmelo Plaza.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII