Home Eveniment O româncă a îngrozit Spania. Și-a ucis soțul, iar apoi a încercat să dea foc cadavrului
O româncă a îngrozit Spania. Și-a ucis soțul, iar apoi a încercat să dea foc cadavrului

O româncă a îngrozit Spania. Și-a ucis soțul, iar apoi a încercat să dea foc cadavrului

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă de 47 de ani, care locuia în Spania, a fost arestată, marți, 20 iunie, după ce și-a ucis soțul de naționalitate spaniolă, de 69 de ani, și a dat foc cadavrului.

Marți, în jurul orei 19.30 mai multe persoane din localitatea Madrigalej, provincia Cáceres, au anunțat autoritățile că a luat foc o casă.

crimă în Spania

Când pompierii au ajuns la fața locului au decoperit-o pe femeie care încerca să dea foc unui cadavru, într-o magazie.

Din primele cercetări se pare că spaniolul murise cu aproximativ două zile în urmă, însă nu a fost stabilită deocamdată cauza morții.

Conform publicației El Periodico de Aragon „femeia a locuit în tot acest timp cu mortul în casă, până ieri când a hotărât să-i dea foc”.

Poliția a deschis o anchetă pentru a elucida modul în care s-a produs crima.

O româncă a îngrozit Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII