Home Cultural România, la Bazarul Diplomatic de la Madrid
România, la Bazarul Diplomatic de la Madrid

România, la Bazarul Diplomatic de la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Palacio Municipal de Congreso va fi sâmbătă, 16 aprilie, gazda celei de a XXII – a ediții a Bazarului Diplomatic Solidar. Banii strânși la această ediție vor fi donați fundației Reginei Sofia.

bazar diplomatic

România va fi prezentă, alături de alte aproximativ 50 de state, cu un stand unde vor fi expuse produse de artizanat, dar și mâncare tradițional românească.

Bazarul de la Palacio Municipal de Congreso, din Avda. Capital de Espana, numărul 7,  va fi inaugurat la ora 12.00, de către Regina Sofia, și va fi deschis până la ora 20.00.

Cei interesați să participe vor trebui să plătească 5 euro, prețul unui bilet de intrare.

Bazarul va avea și o tombolă unde marele premiu va fi o vacanță de opt zile în India.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII