Home Eveniment Românii din Badajoz: Preotul acuzat că a abuzat un copil român să fie judecat urgent
Românii din Badajoz: Preotul acuzat că a abuzat un copil român să fie judecat urgent

Românii din Badajoz: Preotul acuzat că a abuzat un copil român să fie judecat urgent

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Comunitatea românească din Badajoz, în colaborare cu Primăria din Mengabril, a convocat un miting, marți 27 ianuarie, unde s-a cerut urgentarea judecății preotului Jose Donoso, acuzat că a abuzat sexual un copil român de 12 ani.

Biserica din Mengabril

Potrivit lui Lorenzo Garrido, primarul localității Mengabril, manifestarea a început la ora 10.00 și a avut loc la în fața Consistoriului (Organ administrativ și disciplinar în conducerea bisericii). Mitingul a avut ca scop determinarea justiției să urgenteze judecata preotului.

Citește și: Badajoz:Preot catolic acuzat că a abuzat sexual un copil român

Primarul a mai spus că „ justiția trebuie să intervină rapid în acest caz, deoarece sătenii sunt extrem de nemulțumiți și doresc pedepsirea vinovatului”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII