Home Eveniment Sevilia: Trei români au sustras 46 de tone de măsline
Sevilia: Trei români au sustras 46 de tone de măsline

Sevilia: Trei români au sustras 46 de tone de măsline

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Garda Civilă din localitatea Osuna, provincia Sevilia, a reținut trei bărbați de origine română, acuzați că au sustras de pe mai multe plantații 46.090 kg de măsline.

olivas- Foto:JAVIER CUESTA

Conform unei note emise de Guardia Civil, cei trei au fost depistați în trafic cu un camion plin cu măsline.

În momentul în care polițiștii au verificat actele transportului și ale șoferului, au descoperit că acestea erau false.

În acte, locul de proveniență a încărcăturii era trecut un poligon industrial și nicidecum o plantație, iar domicilul șoferului era fals. Conform polițiștilor, adresa trecută în documente nu exista pe teritoriul Spaniei.

Ancheta a dovedit că măslinile proveneau de la mai multe plantații din localitățile Estepa și Sierra, provincia Sevilia, ai căror administratori depuseseră plângeri la poliție cu câteva zile înainte, acuzând că le-a dispărut o cantitate importantă de măsline.

Cele 46 de tone de măsline, a căror valoare depășește 18.000 de euro, au fost confiscate, iar cei trei români au fost puși la dispoziția organelor judecătorești pentru a li se stabili pedepsele.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII