Home Eveniment Spania. Adolescent român dispărut de acasă. Poliția vă cere ajutorul
Spania. Adolescent român dispărut de acasă. Poliția vă cere ajutorul

Spania. Adolescent român dispărut de acasă. Poliția vă cere ajutorul

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un adolescent român de 16 ani a dispărut de acasă. El locuia împreună cu familia, în localitatea Malaga, informează diariosur.es.

Spania

Alexandru Stelian a fost văzut ultima dată pe 15 iulie 2016. Părinții l-au trimis să cumpere apă, iar din acel moment un mai știu nimic de el.

La momentul dispariției, băiatul era îmbrăcat cu blugi scurți și o cămașă albă. Are 1,70 metri înălțime, 50 de kilograme, ochi verzi și ten măsliniu.

Familia vă roagă, în cazul în care aveți informații despre acest caz, să sunați la numărul de telefon 610993118 sau să anunțați autoritățile.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII