Home Eveniment L-au „sinucis”? Un român martor în procesul unor traficanți de persoane a fost găsit mort
L-au „sinucis”? Un român martor în procesul unor traficanți de persoane a fost găsit mort

L-au „sinucis”? Un român martor în procesul unor traficanți de persoane a fost găsit mort

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost văzut vineri, 4 martie, de mai multe persoane la confluența dintre râurile Pisuerga și Esgueva, din provincia Valladolid. Potrivit martorilor care au alertat autoritățile, corpul era prins între crengi.

român

Cadavrul a fost dus la Serviciu de Medicină legală din Valladolid, iar conform unui comunicat emis de Policia Nacional este vorba de „ cetățeanul român Eugen Cioroianu, de 56 ani, martor principal în procesul intentat unui clan de români suspectați de trafic cu ființe umane și exploatare”.

Conform aceleași surse, bărbatul respectiv, împreună cu Luciu B., un alt român, au fost audiați în procesul din 23 februarie unde au declarat că cei patru membri ai grupului, trei bărbați și o femeie, le-au promis locuri de muncă în Spania.

O dată ajunși în Valladolid, cei doi au fost obligați să cerșească. Cioroianu a povestit că dacă se întorceau acasă cu mai puțin de 50 de euro erau bătuți și nu li se dădea de mâncare.

Miercuri, 2 martie, la cea de a doua înfățișare, Cioroianu și-a schimbat declarația și spus că atât el cât și Luciu B știu au venit la cerșit în Spania din proprie inițiativă și că prima declarație o dăduse fiind sub influența alcoolului.

Cel de al doilea martor, Luciu B., nu s-a prezentat la proces, iar polițiștii spun că îl caută de mai multe zile.

În lumina noilor declarații, magistrații i-au eliberat pe cei patru membri componenți ai clanului.

Organele de anchetă nu au făcut nicio declarație în sensul că ar exista vreo legătură între moartea bărbatului și Clanul de români eliberat miercuri.

În raportul serviciului de Medicină Legală din Valladolid nu se stipulează că ar exista suspiciuni că bărbatul ar fi avut o moarte violentă .

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII