Home COMUNITATE Spania. Un român a câștigat maratonul Fuencarral-El Pardo
Spania. Un român a câștigat maratonul Fuencarral-El Pardo

Spania. Un român a câștigat maratonul Fuencarral-El Pardo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Mircea Marian Sacara a câștigat pentru a șaptea oară maratonul Fuencarral – El Pardo, din Madrid, categoria masculină. De asemenea, este pentru a cincea oară când compatriotul nostru câștigă consecutiv această competiție.

maraton, român, Spania

Românul, membru al clubului sportiv Bikila, a câștigat trofeul, duminică 12 februarie, cea de a 33-a ediție a competiției cu un timp de o oră, 23 de minute și 29 de secunde.

La categoria feminină, a fost desemnată câștigătoare Sonia Lopez (Triatlon Claveria) cu un timp de o oră, 28 de minute și 39 de secunde.

Sursa: EFE

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII