Home Eveniment Spania. Femeia care și-a lăsat copilul închis în mașină, la soare, a fost eliberată. Nu va scăpa de pedeapsă
Spania. Femeia care și-a lăsat copilul închis în mașină, la soare, a fost eliberată. Nu va scăpa de pedeapsă

Spania. Femeia care și-a lăsat copilul închis în mașină, la soare, a fost eliberată. Nu va scăpa de pedeapsă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Tribunalul numărul trei din Almeria a hotărât să o judece în libertate pe românca D.S.S. de 37 de ani. Femeia a fost reținută, joi 22 iunie, din cauză că și-a lăsat copilul de doi ani și jumătate închis într-o mașină, parcată la soare. Conform autorităților, afară erau 33 de grade.

Magistrații au emis un ordin de perimetru, femeia nu se poate apropia de micuță, iar tutela a fost încredințată, provizoriu, tatălui.

La audierea care a avut loc, miercuri, 27 iunie, românca le-a spus că „nu a intenționat în niciun moment să-i facă rău fiicei sale” și că „recunoaște că a greșit și regretă enorm incidentul”.

Lacrimile femeii nu l-au înduplecat pe judecătorul de serviciu. Acesta a hotărât ca românca să fie judecată pentru abandon temporar de minor.

Spania. La un pas de moarte. O româncă și-a lăsat copilul de doi ani în mașină, la soare

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII