Home Eveniment Spania: Indivizi înarmați au deschis focul asupra unei familii de români
Spania: Indivizi înarmați au deschis focul asupra unei familii de români

Spania: Indivizi înarmați au deschis focul asupra unei familii de români

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Doi indivizi au deschis focul asupra unei familii de români care însoțeau o femeie aflată în travaliu la Spitalul Universitar din Ourense, Spania. Două persoane au fost rănite ușor.

Spania

Incidentul s-a produs duminică, 15 mai, în jurul orei 23.00, când familia de români se afla în fața spitalului unde aduseseră la urgență o femeie care se pregătea să nască.

Conform martorilor, un autoturism marca Ford Focus a parcat în apropiere, iar din mașină s-au dat jos doi indivizi înarmați cu arme de vânătoare.

Fără nici un fel de avertizare, cei doi au început să tragă în direcția unde se aflau românii.

Polițiștii spun că au fost trase douăzeci de focuri de armă. Personalul de pază a unității sanitare i-a adăpostit pe români într-o cameră specială, până la sosirea autorităților.

Martorii spun că, înainte de a pleca, agresorii ar fi strigat în limba spaniolă „ plecăm, dar ne vom întoarce și nu mai scăpați”.

În timpul incidentului, alți trei indivizi au încercat să pătrundă pe la intrarea din spate a spitalului, dar au fost opriți de agenții de pază. Mai multe persoane au declarat că cei trei ar fi dispărut cu aceeași mașină.

Câteva ore mai târziu, armele au fost găsite în Piața San Cosme, din localitate, iar cei cinci indivizi au fost identificați și dați în urmărire generală.

Până la această oră nu au fost găsiți.

Guardia Civil din Ourense, Spania, a emis un comunicat de presă prin care califică incidentul drept „o răfuială între două familii de romi din Ourense”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII