Home POLITIC Spania.O filială fantomă trimite drept la replică în numele PNL. Viorel Badea: „Nu sunt recunoscuți!”
Spania.O filială fantomă trimite drept la replică în numele PNL. Viorel Badea: „Nu sunt recunoscuți!”

Spania.O filială fantomă trimite drept la replică în numele PNL. Viorel Badea: „Nu sunt recunoscuți!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

După publicarea articolului „PNL Spania îi retrage sprijinul politic deputatului de Diaspora, Mihai Voicu” pe site-ul publicației Inforoes, o autointitulată organizație PNL Diaspora Spania a trimsi un drept la replică în care arată că am publicat „informații neconforme cu realitate” și că nu am solicitat opinia acestei organizații înaintea publicării articolului.

Ciudat este că informația pe care am publicat-o ne fusese transmisă tot de PNL Spania, așadar ar fi fost lipsit de sens să solicităm „opinia” unei structuri care tocmai ne contactase. Apoi, ne-am dat seama că, de fapt, în Spania există două organizații PNL, care se contestă una pe cealaltă.

Cea care i-a retras sprijinul politic deputatului Voicu este condusă de Mihai Săbăilă Petre, cealaltă răspunde ordinelor lui Marius Ioan și culmea, îl susține pe Voicu.

În comunicatul de presă acesta susține că „Mihai Petre Săbăilă își arogă calități pe care nu le are” și că poate fi considerat un „impostor disperat după funcție”.

Întrucât considerăm că publicația noastră nu este câmpul de bătălie pentru cei doi „combatanți” liberali, am cerut lămuriri cu privire la situație de la președintele PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea.

Acesta a declarat că „PNL Diaspora recunoaște ca filială organizația PNL Spania condusă de Mihai Săbăilă Petre, deoarece a fost singura care la alegeri a respectat statutul intern”.

Așadar, potrivit chiar liderului PNL Diaspora, organizația lui Marius Ioan este una fantomă. Cei care doresc să parcurgă întregul Drept la Replică o pot face AICI.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII