Home Eveniment Spania: Un român și-a bătut nevasta și a vrut să o înece în piscină
Spania: Un român și-a bătut nevasta și a vrut să o înece în piscină

Spania: Un român și-a bătut nevasta și a vrut să o înece în piscină

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 40 de ani a fost reținut miercuri, 27 iulie, în localitatea Valldemossa, din Insula Mallorca, după ce și-a bătut nevasta și apoi a aruncat-o în piscina din spatele casei unde locuiau.

Spania

Mai multe persoane au sunat la numărul de urgență 112, miercuri, în jurul orei 19.00 și au anunțat că între vecinii lor de naționalitate română a izbucnit un scandal.

Conform martorilor, bărbatul a început să o lovească pe femeie cu pumnii, după care a aruncat-o în piscină.

Polițiștii sosiți la fața locului au fost nevoiți să ceară întăriri, din cauză că nu reușeau să-l potolească pe individ care devenise extrem de agresiv.

Când a văzut că au venit mai mulți polițiști, românul s-a întins pe jos și a început să țipe că vrea o ambulanță pentru că-l doare inima. Bărbatul a fost transportat la spitalul din localitate, unde a fost internat în regim de detenție.

Deși în urma examenului medical a rezultat că nu suferă de nicio afecțiune cardiacă, medicii au decis să-l mai țină sub supraveghere. Tot la spital a ajuns și victima care a fost externată după ce a primit îngrijiri.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII