Home Eveniment VIDEO! Spania. Supărat că l-a părăsit, un român a încercat să-i taie gâtul fostei iubite
VIDEO! Spania. Supărat că l-a părăsit, un român a încercat să-i taie gâtul fostei iubite

VIDEO! Spania. Supărat că l-a părăsit, un român a încercat să-i taie gâtul fostei iubite

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă de 21 de ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Clinic din Santiago de Compostela, Spania, după ce a fost înjunghiată de 15 ori, de iubitul ei. Tânăra se află în stare foarte gravă, dar stabilă.

Tragedia s-a produs luni, 24 iulie, în jurul orei 17.00 la intersecția străzilor San Clemente cu Pombal, din localitatea Santiago de Compostela, regiunea Galicia.

Românca se afla într-un autoturism marca Audi împreună cu o altă femeie când lângă ele a oprit un Opel Astra în care se afla agresorul.

Conform martorilor bărbatul s-a dat jos din mașină și s-a năpustit asupra fostei iubite cu un cuțit și a înjunghiat-o de 15 ori.

Cealaltă femeia a început să țipe iar trecătorii le-au sărit în ajutor.

Victima a suferit mai multe leziuni în jurul feței și a toracelui, conform autorităților românul a vrut să-i taie gâtul.

Anchetatorii afirmă că tânăra a locuit în Pontevedra împreună cu agresorul după care s-au despărțit. Pentru că bărbatul nu o lăsa în pace, fata și-a găsit de muncă în localitatea Santiago de Compostela și s-a mutat.

În declarația dată în fața anchetatorilor, tânărul și-a recunoscut fapta. El le-a povestit polițiștilor că o căuta de mai mult timp, iar faptul că fata a refuzat să-i vorbească l-a împins să comită fapta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII