Home Eveniment Spaniol ucis în fața fiicei sale de cinci ani. Poliția: Ucigașii sunt români!
Spaniol ucis în fața fiicei sale de cinci ani. Poliția: Ucigașii sunt români!

Spaniol ucis în fața fiicei sale de cinci ani. Poliția: Ucigașii sunt români!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un cetățean spaniol a fost omorât chiar sub privirile îngrozite ale fiicei sale de numai cinci ani.

crima 2

Tragedia s-a produs în urma unei certe dintre spaniol și un grup de șase-șapte români, pe Bulevardul Sud Valencia.

Conform martorilor, citați de publicația El Levante, spaniolul se afla într-un automobil marca Peugeot , împreună cu fiica sa, de cinci ani, când s-a luat la ceartă, în trafic, cu șoferul unei dube de culoare maro.

Martorii mai spun că șoferul dubei s-a supărat și i-a lovit spaniolului mașina. Când acesta s-a dat jos, din dubă au coborât șase-șapte bărbați. Victima a încercat să fugă, dar a fost prins și înjunghiat.

Conform unui comunicat al emis de Poliția Națională (Policia Nacional) din Valencia „șase, șapte bărbați, de origine română, au intrat în altercație, marți, 16 februarie, în jurul orei 14.00, cu J. R. C., de 33 de ani, cetățean spaniol. Suspecții i-au spart geamurile automobilului, după care, unul dintre ei l-a înjunghiat cu un obiect ascuțit, ce se presupune ca ar fi fost un cuțit. Până la sosirea echipajelor de poliție, suspecții au dispărut de la locul faptei.”

masina

Aparent, victima a încercat să ajungă la „Spitalul La Fe” din Valencia, situat în apropiere, dar s-a prăbușit pe drum, înainte de a ajunge la centrul medical.

Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Agresorii nu au fost încă găsiți, dar anchetatorii verifică toate camerele de supraveghere existente în zonă, pentru a putea găsi indicii ce ar duce la identificarea și prinderea lor.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII