Home Cultural „Toate titlurile bune au fost date” pleacă în turneu. Silviu Iliuță își lansează cartea în Spania. Eveniment organizat de INFOROES
„Toate titlurile bune au fost date” pleacă în turneu. Silviu Iliuță își lansează cartea în Spania. Eveniment organizat de INFOROES

„Toate titlurile bune au fost date” pleacă în turneu. Silviu Iliuță își lansează cartea în Spania. Eveniment organizat de INFOROES

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Regizorul, producătorul TV și blogerul Silviu Iliuță își lansează ultima sa carte pe tărâm iberic.

Spania

„Toate titlurile bune au fost date” este o carte pe care trebuie să o aveți în bibliotecă, mai ales că mulți dintre voi sunteți admiratori ai blogului „Cronici pe bune” creat de Silviu Iliuță.

„Texte mai vechi, dar majoritatea noi nouțe, povestiri superbe și tulburătoare, alături de istorioare pline de haz, toate fac parte din sumarul unei cărți excepționale, care nu poate lipsi din biblioteca celor care, atunci când citesc, vor să se simtă mai vii (adică mai deștepți sau mai proști, de la caz la caz și de la pagină la pagină)”, a caracterizat Alice Năstase Buciuta cartea lui Iliuță.

Autorul, alături de Șerban Huidu, vor fi la Madrid, Barcelona, Castellon, Valencia și Marbella unde vor discuta cu voi despre carte și despre multe altele. Veți putea obține și autografe, dacă veți fi în orașele anunțate mai sus, în perioada 2-5 septembrie. Cartea, scoasă la Doamna Editura, a fost deja lansată în București, de Sfânta Marie iar acum ajunge și în Spania.

Iată programul turneului iberic, organizat de INFOROES:

índice

Vineri – 2 septembrie – Madrid 

 • Interviu Radio Românul între orele 09.00 și 10.00
 • Lansare carte la Restaurantul „La Penultima”, între orele 12.00 – 14.00”. Adresa: C/Fuenlabrada, nr. 12, Getafe;
 • Lansare carte la Restaurantul „El Descanso”, între orele 19.00 -21.00. Adresa: C/ Zaorejas S/N, Madrid
 • Evenimentul de la Madrid este organizat  în colaborare cu Radio Românul și sprijinit de restaurantele „La Penultima” și „El Descanso”.

Radio Romanul

Sâmbătă – 3 septembrie – Barcelona

 • Lansare de carte la „Restaurantul „Transilvania” – între orele 19.00 – 21.00. Adresa: Carrer de Provença, nr. 99, 08029, Barcelona.
 • Eveniment organizat în colaborare cu Mercatrom Alimentacion.

Duminică – 4 septembrie Castellon și Valencia

Castellon

 • Lansare carte la Librăria „Sar Alejandia”, între orele 12.00 -14.00. Adresa: Plaza de las Aulas, nr. 10.
 • Eveniment organizat cu sprijinul consilierului Manuel Păduraru de la Primăria Castellon.

Valencia

 • Lansare carte la „Ca Revolta” Teatro de artes escenicas, între orele 19.00 – 21.00. Adresa:Carrer de Santa Teresa, nr. 10.
 • Eveniment organizat cu sprijinul asociației „Suflet românesc – Alma rumana”, Valencia.

Luni 5 septembrie – Marbella

 • Lansare de carte la „Minimarket românesc” – între orele 19.00 – 21.00. Adresa: C/Vasquez Clavel, nr. 23 (vizavi de Crucea Roșie).
 • Eveniment organizat cu sprijinul lui Gabriel Bejan „El Emigrante”.

Intrarea la toate evenimentele este gratuită.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII