Home Eveniment Tragedie pe o șosea din Spania. Patru români, morți într-un accident auto
Tragedie pe o șosea din Spania. Patru români, morți într-un accident auto

Tragedie pe o șosea din Spania. Patru români, morți într-un accident auto

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Patru persoane, cetățeni români, și-au pierdut viața și alte patru au fost grav rănite pe o șosea din Toledo, joi, 29 iunie. Accidentul s-a produs în dreptul kilometrului 23 al șoselei CM- 4009 din localitatea Escalonilla, provincia Toledo.

Conform Departamentului de Trafic din cadrul Gărzii Civile din Toledo tragedia a avut loc în jurul orei 22.00.

Din primele cercetări a rezultat că două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Într-unul dintre autoturisme se aflau patru tineri care au murit pe loc în urma impactului. Polițiștii susțin că niciunul nu purta centura de siguranță.

Șoferul celuilalt vehicul se află în stare foarte gravă și a fost transportat la spitalul madrilen „La Paz”. În mașină cu acesta se mai aflau trei tineri, cu vârste între 19 și 20 de ani, care au fost duși la Spitalul „Virgen de la Salud” din Toledo. Unul dintre ei se află la terapie intensivă.

Potrivit pompierilor din Toledo „operațiunea de descarcerare a durat aproximativ două ore și jumătate”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII