Home Eveniment Un copil de trei ani a căzut de la etajul patru și a murit. Mama este acuzată că îl lăsa singur zile în șir
Un copil de trei ani a căzut de la etajul patru și a murit. Mama este acuzată că îl lăsa singur zile în șir

Un copil de trei ani a căzut de la etajul patru și a murit. Mama este acuzată că îl lăsa singur zile în șir

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un copil de trei ani, de cetățenie română, a căzut de la etajul patru al unui bloc situat pe strada Matías García, la numărul 14, în localitatea Coín, provincia Malaga, informează SUR.es.

edificiul unde s-a produs tragedia

Tragedia s-a întâmplat, miercuri, 12 august, în jurul orei 12.00.

Un vecin a anunțat serviciile de urgență că pe cimentul din luminatorul blocului se află corpul unui copil.
Ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru micuțul, care pe 15 iulie împlinise 3 ani.

Din primele cercetări se pare că micuțul s-a urcat pe pervazul geamului și și-a pierdut echilibrul, prăbușindu-se în gol de la o înălțime de aproximativ nouă metri.

Guardia Civil a reținut-o pe mamă, o româncă de 25 de ani, însă Judecătoria numărul 1 din localitate a lăsat-o în libertate chiar dacă este acuzată de omor prin imprudență. Femeia a avut o cădere nervoasă atunci când medicii au ridicat corpul copilului.

Cercetările continuă, mai ales că în urmă cu doar o săptămână, familia femeii o denunțase pe aceasta la poliție pentru că-și abandonase copilul.

Polițiștii spun că familia s-a plâns că tânăra plecase de mai multe zile cu iubitul său și că îl lăsase pe copilul de trei ani singur în casă. Această variantă a fost confirmată și de vecinii femeii.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII