Home Cultural Un designer român a creat vestimentația câștigătoarei Miss World 2015
Un designer român a creat vestimentația câștigătoarei Miss World 2015

Un designer român a creat vestimentația câștigătoarei Miss World 2015

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Câștigătoarea Miss World 2015, Mireia Lalaguna Royo, reprezentanta Spaniei, a purtat la marele concurs din China vestimentații exclusive create de designerul român Tina Olari.

miss world

După concurs, Miss World a declarat că este foarte mândră de designerul ei oficial și are deplină încredere în creațiile româncei.

În luna octombrie, Tina Olari a fost cea care a asigurat vestimentația a patru din cele 25 de concurente la Miss World Spania 2015, care s-a desfășurat la Barcelona, printre care s-a aflat și Mireia Lalaguna Royo.

miss world 2

La Barcelona, Tina Olari a declarat: „Sunt foarte fericită că au fost atât de apreciate creaţiile mele şi că vom reprezenta Spania la cel mai important concurs de frumuseţe din lume».

Câştigătoare Miss World 2015 a luptat pentru titlu alături de alte 113 concurente, în cadrul fastuoasei gale ce s-a desfăşurat în China, la Sanya, şi a fost urmărită de aproximativ un miliard de telespectatori din toată lumea.

Sursa: tinaolari.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII