Home Cultural Un proiect românesc primește sprijinul unei fundații spaniole din Andaluzia
Un proiect românesc primește sprijinul unei fundații spaniole din Andaluzia

Un proiect românesc primește sprijinul unei fundații spaniole din Andaluzia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Asociația de români „Traian” din Cordoba și fundația CajaSur Cordoba au semnat, vineri, 24 iulie, primul acord de colaborare.

asociatia traian

Potrivit documentului, fundația va sprijini financiar un proiect inițiat anul trecut „ce constă într-un curs de pregătire pentru membrii consiliului director al asociaţiilor de români din Andaluzia şi organizarea în Cordoba a unui Seminar ce va cuprinde, printre altele, întâlniri ale membrilor asociaţiilor cu autorităţi române şi spaniole.”

Comunicat de presă:

Pentru îmbunătăţirea proiectului „Rețea de Asociații de Români din Andaluzia 2015”, Asociaţia „Traian” a semnat un acord cu Fundaţia CajaSur.

Conform declaraţiilor directorului fundaţiei CajaSur, Ángel Cañadilla, respectivul proiect i s-a părut «interesant, promovarea colaborării şi muncii în reţea ajutând la dezvoltarea asociaţiilor de români din Andaluzia şi la îmbunătăţirea situaţiei românilor în comunitatea andaluză».

Este pentru prima data când Fundaţia CajaSur sprijină un proiect desfăşurat de o asociaţie de români din Andaluzia.

Menţionăm că acest proiect este susţinut şi de Departamentul Politici Pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, Ministerul Afacerilor Externe al României, organism ce sprijină pentru al doilea an consecutiv desfăşurarea sa, ce constă într-un curs de pregătire pentru membrii consiliului director al asociaţiilor de români din Andaluzia şi organizarea în Cordoba a unui Seminar ce va cuprinde, între altele, întâlniri ale membrilor asociaţiilor cu autorităţi române şi spaniole.”

George Stan, Președinte Asociația „Traian” Cordoba

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Comment(1)

  1. As dori sa cunosc mai in detaliu acest proiect, in special cum se poate imbunatati situatia romanilor in Andaluzia si in restul Spaniei. De participat inteleg ca nu se poate pune problema, dar ca roman sunt interesat de perspectivele imbunatatirii conditiilor de trai si de munca.
    O zi placuta!!

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII