Home Eveniment VIDEO. Crimă în Mallorca. Un român și-a înjunghiat soția
VIDEO. Crimă în Mallorca. Un român și-a înjunghiat soția

VIDEO. Crimă în Mallorca. Un român și-a înjunghiat soția

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă, de 47 de ani, a murit duminică, 29 mai, în stațiunea Port de Pollença, din Mallorca, înjunghiată de soțul ei, transmite 20 minutos.es.

Mallorca

Crima s-a petrecut în jurul orei 10:45, în balconul locuinței situată pe strada Virgen del Carmen numărul 86, sub privirile trecătorilor care au sunat imediat la Poliție.

Mai mulți vecini le-au spus anchetatorilor că au auzit o ceartă după care femeia a început să strige după ajutor. La scurt timp au văzut-o pe victimă ieșind pe balconul apartamentului urmată de soțul ei care înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit.

Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului nu au mai putut face nimic pentru româncă, femeia murise.

Vinovat de această tragedie este soțul româncei, Ioan C.,de 55 de ani. Apropiații cuplului spun că cei doi se gândeau să divorțeze. De altfel, femeia părăsise domiciliul de câteva zile, iar duminică venise să-și ia câteva lucruri.

În casă, la momentul producerii crimei se afla și fiul de 20 de ani, al cuplului, și iubita acestuia, însă cei doi dormeau.

Agresorul se află în arestul poliției urmând să răspundă pentru faptele sale.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII