Home DIASPORA NEWS Video – Și-a dat chiloții jos în fața trecătorilor. O femeie de etnie romă a oripilat o stradă întreagă
Video – Și-a dat chiloții jos în fața trecătorilor. O femeie de etnie romă a oripilat o stradă întreagă

Video – Și-a dat chiloții jos în fața trecătorilor. O femeie de etnie romă a oripilat o stradă întreagă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Supărată că prietena ei a fost refuzată atunci când a încercat să spele parbrizul unei mașini la un semafor dintr-o intersecție aglomerată din Roma, o româncă de etnie romă și-a dat pantalonii jos și i-a arătat posteriorul șoferiței.

Roma

Vineri, 22 aprilie, Alessandra Scarpa, funcționar în cadrul Primăriei din Roma, stătea la un semafor într-o intersecție foarte circulată din capitala Italiei.

O femeie s-a apropiat de mașina ei și a încercat să-i spele parbrizul. În momentul în care a fost refuzată, o altă româncă s-a apropiat de automobil și i-a arătat posteriorul șoferiței.

Alessandra a alertat autoritățile și poliția a reținut tot grupul din care făcea parte românca.

Italianca a postat un mesaj pe Facebook, în care se arată revoltată de faptul că pe o stradă atât de circulată din centrul Romei au loc astfel de incidente.

„Zilnic mi se întâmplă chestia asta. Nu doar mie, ci oricui refuză să i se spele parbrizul. Nu mai putem accepta aceste persoane care trăiesc în afara legii. Unde vom ajunge în acest ritm? E inacceptabil ca pe o stradă unde circulă turiști și părinți cu copiii să se producă astfel de atacuri. Ajunge!”, a scris Alessandra pe pagina ei de Facebook, unde a postat și un video cu întâmplarea.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII