Home Eveniment VIDEO-Doi gălățeni s-au luat la bătaie în avionul Malaga-București. La un pas să se ceară aterizarea de urgenţă
VIDEO-Doi gălățeni s-au luat la bătaie în avionul Malaga-București. La un pas să se ceară aterizarea de urgenţă

VIDEO-Doi gălățeni s-au luat la bătaie în avionul Malaga-București. La un pas să se ceară aterizarea de urgenţă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Pasagerii cursei Blue Air, Malaga-Bucureşti de marţi, 26 aprilie, au stat trei ore în teroare, din cauza unui scandalagiu, scrie cancan.ro

La jumătate de oră după ce avionul a plecat de pe aeroportul spaniol, individul s-a întâlnit  în drum spre toaletă cu un alt bărbat, din acelaşi oraş, Galaţi, cu care avusese un conflict mai vechi.

Cei doi s-au luat la certă şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas. După ce au fost atenţionaţi să se potolească, cei doi români s-au aşezat la locurile lor, aflate la distanţă de câteva rânduri şi au continuat să se înjure.

La un moment dat, unul dintre ei s-a repezit către celălalt, urcându-se pur şi simplu pe scaunul unui alt pasager.

Scandalagii au fost despărțiți de unul dintre stewarzi.

În încercarea de a-i separa, stewardesa șefă l-a mutat pe cel care începuse cearta pe un loc din primul rând.

Deși părea că totul s-a calmat, scandalagiul s-a ridicat de pe scaun și într-un acces de furie și-a rupt tricoul de pe el.

Mai mult decât atât, când se apropiau de momentul aterizării, iar pasagerii au fost rugaţi să-şi pună centurile, bătăuşul a refuzat să se conformeze, aşezându-se pe cotiera scaunului.

Comandantul aeronavei a raportat situaţia la turnul de control şi era pregătit să solicite o aterizare de urgenţă pe un aeroport european dacă situaţia ar fi impus acest lucru.

Individul a fost liniştit până la urmă de echipaj, iar comandantul Cătălin Mandu a solicitat intervenţia Poliţiei de frontieră.

Pilotul a cerut ca la aterizare să fie deschise ambele uşi ale avionului, din faţă şi din spate, solicitând două scări mobile pentru preluarea pasagerilor, tocmai pentru a evita ca cei doi să se întâlnească.

Poliţiştii de frontieră i-au aşteptat jos pe cei implicaţi în conflict. Scandalagiul a primit o amendă de 400 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII