Home Eveniment VIDEO – Spania. Morți și răniți într-un grav accident feroviar
VIDEO – Spania. Morți și răniți într-un grav accident feroviar

VIDEO – Spania. Morți și răniți într-un grav accident feroviar

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un grav accident feroviar a avut loc vineri, 9 septembrie, în nord-vestul Spaniei, în provincia Pontevedra, din Galicia, Spania. Potrivit unui prim bilanţ, cel puţin patru persoane  au murit și alte 48 au fost rănite, informează El Mundo.

spania

Trenul, care plecase din orașul Vigo și se îndrepta spre orașul portughez Porto, a deraiat în jurul orei locale 09.30.

Accidentul s-a produs la mai puțin de 17 kilometri de la plecarea din Vigo, în apropierea localității  O Porrino, Galicia. La intrarea în gară, garnitura a deraiat și s-a lovit de un stâlp de susținere.

Până acum s-a confirmat decesul a patru persoane, 49 au fost rănite, dintre care nouă se află în stare gravă.

Trenul aparţine companiei portugheze Comboios de Portugal, care operează pe această rută din anul 2011, în comun cu operatorul Renfe din Spania.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII