Home Eveniment Vizcaya: Bătaie cu bâte între două clanuri de români
Vizcaya: Bătaie cu bâte între două clanuri de români

Vizcaya: Bătaie cu bâte între două clanuri de români

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Mai mulți români care fac parte din două clanuri rivale s-au luat la bătaie, marți, 24 februarie, în localitatea Sestao, din provincia Vizcaya. Bilanțul: un rănit ușor și trei persoane identificate în vederea arestării.

sestao

Policia Muncipal a primit un apel de la un cetățean care locuiește pe strada Txabarri, din localitate, în care denunța că mai multe persoane s-au luat la bătaie cu bâte, în plină stradă.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, scandalagii au dispărut, dar au lăsat în urmă două autovehicule, o furgonetă și un monovolum, care au fost confiscate de autorități.

Unul dintre clanuri este localizat în provincia Santander și, conform anchetatorilor, scandalagii veniseră special pentru o reglare de conturi cu grupul din Sestao.

Un bărbat zăcea leșinat pe caldarâm și, după ce medicii de la ambulanță i-au acordat primul ajutor, a fost transferat la spitalul „San Eloy” din localitate. Doctorii au spus că viața românului nu se află în pericol, rănile provocate fiind superficiale și probabil că în scurt timp va putea fi externat.

Ancheta rămâne deschisă pâna la identificarea și prinderea celor implicați în scandal și pentru a se stabili motivul care a dus la altercația dintre cele două gupuri.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII