Home Cultural Ziua Internațională a Iei Românești, sărbătorită în Insulele Canare
Ziua Internațională a Iei Românești, sărbătorită în Insulele Canare

Ziua Internațională a Iei Românești, sărbătorită în Insulele Canare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Consulatul onorific al României în Insulele Canare în colaborare cu Asociația „Rumacan” și Primăria din localitatea Adeje organizează, sâmbătă, 24 iunie, un spectacol dedicat „Zilei Internaționale a Iei Românești ”.

Iei Românești

Evenimentul, care se va desfășura între orele 11.30 și 14.00, va avea loc la Escuela de Seguridad y Convivencia, din strada Beneharo, Las Nieves din Adeje.

La manifestarea artistică, alături de oficialități române și spaniole, va lua participa și consulul onorific din Insulele Canare, Alina Elena Râmaru.

Intrarea este gratuită.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII