Home Eveniment Afacere profitabilă! Vindeau portocale furate de pe plantațiile din Valencia
Afacere profitabilă! Vindeau portocale furate de pe plantațiile din Valencia

Afacere profitabilă! Vindeau portocale furate de pe plantațiile din Valencia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Patru români au furat și vândut 136 de tone de portocale, din zona Comunității Valencia. Aceștia înființaseră o firmă în localitatea Xativa și cu acte false vindeau portocalele, ca fiind producători și distribuitori.

Valencia

Ilegalitățile au fost descoperite la un control de rutină al Direcției Economice, la firma celor patru.

Acolo au fost găsite peste 110 facturi false. Trei dintre români au afirmat că nu știau nimic și că toată vina o poartă cel de-al patrulea conațional, care se ocupa de tranzacțiile financiare.

Autoritățile afirmă că românii cumpărau doar câteva sute de kilograme de portocale cu acte în regulă după care falsificau facturile și revindeau citricele pe care alți indivizi le furau de pe plantații.

Poliția i-a reținut pe cei patru și continuă ancheta pentru a depista câte persoane au participat la fraudă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII