Home Eveniment Un român a intrat cu o grenadă într-un bar din Spania: „Vă arunc în aer!”
Un român a intrat cu o grenadă într-un bar din Spania: „Vă arunc în aer!”

Un român a intrat cu o grenadă într-un bar din Spania: „Vă arunc în aer!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român i-a amenințat pe clienții unui bar din localitatea Basauri, provincia Vizcaya, că îi va arunca în aer cu o grenadă pe care o avea în buzunar.

Spania

Individul se afla într-o permisie de șase zile, pe 21 aprilie, din cauză că executa o pedeapsă pentru delicte ușoare în închisoarea din localitate.

„Nu l-am băgat în seamă, am crezut că are probleme cu capul sau că a băut prea mult. Când ne-a arătat grenada, am pus mâna pe telefon și am chemat poliția”, le-a povestit barmanița ziariștilor de la publicația spaniolă El Correo.

Mai mulți geniști s-au prezentat la fața locului și au încercat să-l calmeze pe bărbat și să-l convingă să le predea obiectul.

După câteva ore de negocieri, românul le-a dat grenada. Din fericire, nu era armată și nu conținea nici explozibil.

Dus la Comisariatul de Poliție din localitate, individul s-a lăudat că are mai multe astfel de obiecte în casa unde locuiește.

S-a dovedit însă o informație falsă, deoarece Ertzaintza, poliția bască, nu a găsit la domiciliul acestuia niciun fel de material exploziv.

Bărbatul a fost transferat la închisoare, iar autoritățile au deschis o investigație pentru a afla cum a intrat acesta în posesia grenadei.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII