Home Eveniment Alicante: Prinși în timp ce transportau cocaină în valoare de 1,5 milioane de euro
Alicante: Prinși în timp ce transportau cocaină în valoare de 1,5 milioane de euro

Alicante: Prinși în timp ce transportau cocaină în valoare de 1,5 milioane de euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Policía Nacional (Poliția Națională) în colaborare cu Guardia Civil (Garda Civilă) au arestat trei persoane, un spaniol și două femei de origine română, după ce au găsit în mașina uneia dintre ele 7,5 kilograme de cocaină, a cărei valoare de stradă este în jurul a 1,5 milioane de euro.

COCAINA

Ancheta a început în luna iulie, după ce polițiștii au primit mai multe informații despre un grup organizat care transportă stupefiante către provincia Murcia din provinciile Valencia și Madrid, cu automobile special adaptate (portbagajul, banchetele din spate și torpedoul aveau fund dublu).

Investigațiile au dus la descoperirea a mai multor autovehicule de acest gen și a mai multor apartamente unde membrii grupului depozitau cocaina pe care apoi o distribuiau într-un bordel din localitatea Charco Prisco de Fortuna ( Provincia Murcia).

Miercuri, 19 noiembrie, un grup operativ al Gărzii Civile au primit informația că un automobil aparținând uneia dintre memebrele grupului a plecat din Madrid.

Autoturismul, în care se aflau două persoane, un spaniol de 50 de ani și o româncă de 37 ani de ani, a fost oprit și percheziționat în provincia Alicante.

La percheziție, au fost găsite ascunse în torpedou și sub bancheta din spate șapte pachete de dimensiuni și formă identică. În urma analizei s-a dovedit că acestea conțineau 7,540 de grame de cocaină pură. Cei doi ocupanți ai autovehicolului au fost arestați.

Polițiștii au mai percheziționat două apartamente din localitățile, El Esparragal și Pantano de Santomera, și bordelul din Charco Prisco de Fortuna ( Provincia Murcia) unde au găsit mai multe ustensile de manipulare a drogurilor și au arestat o altă româncă, de 31 de ani, suspectată că ar fi fost cea care distribuia stupefiantele.
În arestul poliției au rămas doar doi dintre cei trei reținuți inițial, urmând să fie judecați de Juzgado de Instrucción número dos (Judecătoria 2)din Murcia.

Ancheta rămâne deschisă existând suspiciunea că numărul celor implicați este mult mai mare.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII