Home Eveniment Ourense: Trei români și un marocan au dat spargeri de peste 250.000 de euro
Ourense: Trei români și un marocan au dat spargeri de peste 250.000 de euro

Ourense: Trei români și un marocan au dat spargeri de peste 250.000 de euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Garda Civilă (Guardia Civil) din Ourense a arestat vineri, 28 noiembrie, patru bărbați, trei români și un marocan, prinși de o patrulă în timp ce încercau să intre cu forța într-un magazin din localitatea Xinzo de Limia (Provincia Ourense).

Conform polițiștilor, cei patru locuiesc în Madrid, au vârste cuprinse între 25 și 40 de ani și sunt principalii suspecți în cazul a trei spargeri în localitățile Allariz și O Carballiño, însumând pagube de aproximativ 250.000 de euro.

Cei patru au rămas în arestul poliției așteptând ca judecătorii să decidă dacă vor fi puși în libertate până la începerea judecății.

Probele și deținuții au fost puși la dispoziția Judecătoriei din Xinzo de Limia.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII