Home DIASPORA NEWS Ambasada României în Italia, agent comercial pentru Blue Air
Ambasada României în Italia, agent comercial pentru Blue Air

Ambasada României în Italia, agent comercial pentru Blue Air

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

”Compania aeriană românească Blue Air a inaugurat recent primul zbor direct pe ruta Florența-Iași, o legătură care vine în sprijinul promovării turismului și a schimburilor culturale dintre cele două țări.”

Aceasta este o postare de pe pagina Facebook a Ambasadei României, prin care este promovată o știre publicitară despre inaugurarea unui nou zbor Blue-Air de la Florența la Iași.

Lăsând la o parte formularea, care parcă ar vrea să păcălească cenzura – zborurile vor promova ”turismul și schimburile culturale” – este vorba de o publicitate nici măcar foarte mascată.

Pagina facebook a Ambasadei este pagină oficială, este vocea instituției, fiind gestionată de un angajat al statului român, nu de un voluntar în timpul liber.

M-am uitat curios la pagina Facebook a Ambasadei Italiei în România, poate face publicitate la Alitalia – și câtă nevoie ar avea – dar n-am găsit. Sau poate Ambasada României de la Roma ar trebui, dacă tot s-a dat liber la promovare comercială, să promoveze compania Tarom, lipită pământului, companie încă a statului român.

CITEȘTE MAI DEPARTE AICI!

 

O firmă de avocatură, promovată pe pagina oficială a Ambasadei României din Austria

 

Ambasada României la Madrid, agent publicitar pentru compania PRIVATĂ Digi Mobil. Ce interese aveți, doamna ambasador Dancău?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII