Home DIASPORA NEWS O firmă de avocatură, promovată pe pagina oficială a Ambasadei României din Austria
O firmă de avocatură, promovată pe pagina oficială a Ambasadei României din Austria

O firmă de avocatură, promovată pe pagina oficială a Ambasadei României din Austria

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest
Promovarea economică a României în ambasadele românești din Europa se pare că a devenit, în ultimul timp, o afacere de familie. A cui? Bineînțeles, a firmelor de casă a reprezentanților economici locali, în cazul din Austria, a secretarului economic Adi-Cristina Mitea.
Acum nu mai mult de un an și jumătate, Jurnalul Românesc atrăgea atenția asupra activităților pe care doamna secretar le avea mai mult în afara locului de muncă, de când solicitam luarea de măsuri sau, cel puțin, oferirea unui punct de vedere din partea Ministerului Afacerilor Externe. Nimic. În schimb, doamna Mitea își vede liniștită de treabă în continuare.
A realizat în scop publicitar, pentru o firmă de avocatură și în colaborare cu aceasta, un ”îndrumar” pentru a veni în sprijinul oamenilor de afaceri români care doresc să activeze în Austria”: ne face plăcere să vă prezentăm documentul „Înființarea Societăților Comerciale în Austria”.
Spun în scop publicitar pentru că, la sfârșitul documentului, se specifică foarte clar faptul că prezentarea făcută ”în baza legislației în vigoare în Austria la data de 07.06.2017” are un caracter general și nu reprezintă recomandări pentru situații concrete, fiecare șpiță având specificul ei.
Deci, teroretic, nu a fost făcut chiar degeaba, a fost informativ pentru a prezenta mai pe larg interesele firmei de avocatură care poate reprezenta interesele agenților economici.
De ce a fost aleasă această firmă, e lesne de înțeles, o simplă căutare pe Google ne arată că reprezentanța de la București este firma care a intermediat preluarea AXA Life de către Vienna Insurance Group, după cum scriu cei de la Ziarul Financiar.
Cine este, de fapt, Adi-Cristina Mitea?
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII