Home Cultural Ambasada României de la Madrid, întâlnire cu studenții români din Spania
Ambasada României de la Madrid, întâlnire cu studenții români din Spania

Ambasada României de la Madrid, întâlnire cu studenții români din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Ambasada României la Madrid, în colaborare cu Liga Studenților din Străinătate – Filiala Spania, organizează miercuri 26 octombrie o întâlnire cu studenții români din Regat.

Madrid

Reuniunea, care va începe la ora 18.00,  va avea loc la sediul ambasadei din strada Avenida de Alfonso XIII, numărul 157, Madrid.

Conform anunțului făcut de misiunea diplomatică pe pagina sa de Facebook: „întâlnirea va oferi ocazia celor prezenţi să participe la un dialog deschis privind situaţia şi problemele cu care se confruntă studenţii români din Spania, precum şi identificarea celor mai eficiente modalităţi de cooperare cu Ambasada”.

Cei care doresc să participe la această întrunire sunt rugați să trimită, în prealabil, întrebările şi problemele pe care vor dori să le abordeze în cursul reuniunii, direct pe pagina Facebook a misiunii sau la adresa de email: madrid.comunitate@mae.ro.

De asemenea, participarea trebuie să fie confirmată la adresa de e-mail: madrid.comunitate@mae.ro.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII