Home Eveniment Un român este în greva foamei în fața Primăriei din Barcelona. Vrea casă
Un român este în greva foamei în fața Primăriei din Barcelona. Vrea casă

Un român este în greva foamei în fața Primăriei din Barcelona. Vrea casă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 39 de ani a intrat în greva foamei, luni, 3 octombrie, pentru a „atrage atenția autorităților din Barcelona asupra cazului său”.

barcelona

A.B. locuiește de 13 ani în Spania și susține că timp de șapte ani a plătit toate taxele și impozitele aferente, statului iberic.

Românul are 78% grad de dizabilitate și solicită Primăriei din Barcelona o locuință socială la care, spune el, ar avea dreptul.

În prezent, bărbatul locuiește într-o tabără ilegală din Barcelona și este decis să continue protestul până când  va obține un răspuns din partea autorităților.

Contactat telefonic, Consulul General al României de la Barcelona, Geanina Boicu ne-a declarat: „Avem la cunoștință cazul românului care se află în greva foamei în fața primăriei și ca urmare am trimis o solicitare autorităților competente pentru a obține o întrevedere cu edilul. Am consultat și documentele persoanei în cauză. În acest moment nu putem da mai multe amănunte deoarece suntem în așteptarea unui răspuns din partea Primăriei la solicitarea consulatului”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII