Home DIASPORA NEWS Austria: Un român a dat foc unui bar
Austria: Un român a dat foc unui bar

Austria: Un român a dat foc unui bar

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român, de 21 ani, a fost arestat după ce a dat foc unui bar din localitatea Bruck an der Mur din districtul cu același nume, Austria, scrie jurnalulromanesc.at.

Incidentul s-a produs miercuri 21 septembrie în jurul orei 02.00.

Conform primelor declarații, românul se plimba prin fața localului și nu se știe încă din ce motiv a luat o cutie de carton, a băgat husele scaunelor de la terasă în ea, și i-a dat foc.

Incendiul s-a extins cu repeziuciune și a cuprins în doar câteva minute întregul edificiu. Pompierii au fost nevoiți să distrugă acoperișul clădirii pentru a împiedica flăcările să se extindă și la casele vecine.

Suspectul a fost arestat după câteva ore.

Investigația rămâne deschisă deoarece anchetatorii trebuie să stabilească acum motivul pentru care românul a recurs la acest gest.

Până la pronunțarea sentinței acesta va rămâne după gratii.

Foto: Heinz Weebe

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII