Home Eveniment Spania. Trei români aveau o plantație de marijuana
Spania. Trei români aveau o plantație de marijuana

Spania. Trei români aveau o plantație de marijuana

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Trei români au fost arestați în localitatea Brenes, provincia Sevilla, după ce poliția a descoperit într-o hală care le aparținea 1.120 de plante de marijuana și un adevărat laborator de preparare a drogurilor.

Spania

Ancheta a început după ce mai multe persoane au declarat că au cumpărat țigări din marijuana de la cei trei acuzați.

Luni, 19 septembrie, poliția a făcut o percheziție la domiciliul românilor, dar nu a găsit nimic. Trei ore mai târziu polițiștii au descins și la hala industrială închiriată pe numele celor trei unde au găsit o plantație de marijuana, instrumente pentru recoltarea și elaborarea plantei.

Acuzații au fost prezentați în fața magistraților Tribunalului din localitatea Lora del Río. Ei vor rămâne în arest până la pronunțarea sentinței.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII