Home Eveniment Barcelona. Alarmă falsă la Sagrada Familia
Barcelona. Alarmă falsă la Sagrada Familia

Barcelona. Alarmă falsă la Sagrada Familia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Poliția din Catalonia (Mossos d’Esquadra) a evacuat, marți 12 septembrie, mai multe străzi din jurul catedralei Sagrada Familia și stațiile de metrou din apropiere, după ce a primit o informație conform căreia în zonă se află o furgonetă suspectă.

Unitatea specială de geniști, TEDAX, a examinat autovehiculul dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Lucru confirmat și de Poliția din Catalonia printr-o postare pe rețeaua de socializare Twitter (@mosos).

Marți, 12 septembrie, poliția din Barcelona a efectuat mai multe controale pe drumurile principle de acces în oraș, transmite publicația Heraldo.

Conform publicației El Pais „ operațiunea întreprinsă de Mossos d’Esquadra a avut loc după ce Serviciul de Inteligență contra Terorismului și a Crimei Organizate (CITCO) a emis o alertă. CITCO a primit de la un alt serviciu de inteligență un aviz conform cărora în următoarele 48 ore urmează să aibă loc mai multe atentate în Spania și Franța. De asemena se menționa că atentatele vor fi comise de cinci jihadiști”.

ALERTĂ TERORISTĂ ÎN BARCELONA! Poliția catalană a evacuat zona din jurul catedralei Sagrada Familia

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII