Home Eveniment Barcelona. Româncă ucisă din gelozie de concubinul columbian
Barcelona. Româncă ucisă din gelozie de concubinul columbian

Barcelona. Româncă ucisă din gelozie de concubinul columbian

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O femeie de origine română a fost găsită, joi 15 septembrie, înjunghiată în apartamentul ei din localitatea Esplugues de Llobregat, provincia Barcelona. Principalul suspect este fostul iubit al acesteia, un cetățean columbian.

Barcelona

Conform poliției, alarma a fost dată de sora victimei, după ce femeia a încercat în repetate rânduri să o contacteze.

Joi, în jurul orei 21.00, o tânără a anunțat autoritățile că sora ei, Florentina, nu răspunde la ușă, deși a fost sunată pe telefon de mai multe ori.

Femeia venise să o aducă pe nepoata ei de patru ani acasă. Copila a rămas la mătușă, deoarece mama ei lucrase în tura de noapte.

I s-a părut ciudat că Florentina nu a sunat-o și nici nu a trimis niciun mesaj, deși o făcea de fiecare dată când se întorcea de la acasă.

Când poliția a intrat în apartamentul de pe strada Francesc Layret, din cartierul Montesa, a găsit pe podeaua din sufragerie două corpuri, cel al Florentinei și pe cel al fostului ei iubit, un cetățean columbian.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru româncă. Columbianul a fost reanimat și transportat la spital.

Din primele cercetări, se pare că cei doi au avut o ceartă, iar columbianul a înjunghiat-o pe româncă, după care a încercat să se sinucidă. Anchetatorii spun că ușa de la intrare nu era forțată, iar în casă nu erau decât cei doi.

Vecinii au povestit că românca și columbianul avuseseră o relație, iar femeia încerca de mai mult timp să se despartă de el. Bărbatul a venit de mai multe ori și a amenințat-o cu moartea dacă nu se împacă.

Agresorul va rămâne spitalizat sub protecția poliției, urmând ca atunci când condițiile vor permite să dea o declarație cu privire la cele întâmplate.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII