Home Eveniment Spania. Trei români jefuiau bătrâni pe stradă prin metoda TURISTUL
Spania. Trei români jefuiau bătrâni pe stradă prin metoda TURISTUL

Spania. Trei români jefuiau bătrâni pe stradă prin metoda TURISTUL

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Două femei și un bărbat de naționalitate română au fost arestați, joi 15 septembrie, acuzați că jefuiau bătrâni în plină stradă.

Spania

Conform polițiștilor, românii au jefuit mai mulți trecători vârstnici din Malaga și Alicante, Spania.

Cum operau? Cele două femeii opreau bătrânii pe stradă și le spuneau că sunt turiste și că s-au pierdut, în timp ce bărbatul lovea victimele și le trântea la pământ. Apoi sub pretextul că vor să-i ajute să se ridice, româncele îi deposedau de bijuteriile aflate la vedere.

De fiecare dată dispăreau până la apariția poliției și a serviciilor de urgență. Mai mulți martori i-au văzut pe cei trei urcându-se într-un automobil marca Peugeot, de culoare neagră. Pe baza descrierii oferite de trecători, autoritățile i-au identificat și arestat pe cei trei hoți.

Doi dintre cei trei indivizi vor rămâne în arest, deoarece mai au antecedente penale de acest gen, în timp ce al treilea va fi judecat în stare de libertate.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII