Home Eveniment Bruxelles: Luare de ostatici într-un supermarket de la periferia orașului
Bruxelles: Luare de ostatici într-un supermarket de la periferia orașului

Bruxelles: Luare de ostatici într-un supermarket de la periferia orașului

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Cel puţin 15 persoane au fost luate ostatice, marţi 18 octombrie, într-un supermarket situat la periferia oraşului Bruxelles, anunţă Poliţia belgiană citată de Mediafax.

ostatici

Un individ înarmat a sechestrat cel puţin 15 persoane într-un supermarket Carrefour situat în zona Alsemberg, în localitatea Forest, la periferia sud-vestică a oraşului Bruxelles, informează postul RTL.

«Cincisprezece persoane sunt ţinute ostatice în magazin de un individ înarmat», a confirmat Poliţia belgiană, citată de site-ul publicaţiei Le Soir.

Motivele agresorului nu se cunosc.

Zeci de echipaje de poliţie, inclusiv cu elicoptere, au fost mobilizate în zona Forest / Molière, iar numeroase străzi şi bulevarde sunt blocate.

Nu se știe încă dacă incidentul are caracter terorist ori este vorba de un alt tip de infracţiune.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII