Home Eveniment Jefuiau camioane în trafic. Șapte români arestați, în Spania
Jefuiau camioane în trafic. Șapte români arestați, în Spania

Jefuiau camioane în trafic. Șapte români arestați, în Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Șapte români au fost arestați, sâmbătă 15 octombrie, acuzați fiind că au dat 16 spargeri în localitățile Lerida și Zaragoza, din Comunitatea Aragon, Spania. La percheziție polițiștii au găsit mai multe documente false.

Spania

Indivizii care locuiau în orașul Lérida sunt acuzați că au dat opt spargeri la diferite depozite industriale și au atacat în mers opt camione de unde sustrăgeau o parte din marfa, pe care apoi o vindeau în Spania și România.

Într-o notă de presă a Gărzii Civile din Zaragoza, polițiștii descriu modul în care grupul de români opera atunci când asaltau camioane.

Toată acțiunea se petrecea în timp ce tirurile se aflau în trafic. Erau folosite trei autoturisme, primul autovehicul mergea în fața camionului pentru a-i micșora viteza, o a doua mașină se apropia din spate suficient cât unul sau mai mulți indivizi să poată sări în remorcă pentru a rupe închizătorile, odată ajunși înăuntru aruncau cutiile cu marfă pe care ulterior le recuperau de pe stradă ocupanții celui de-al treilea automobil.

Ancheta privind furtul din camioane a început în luna aprilie a acestui an, dar în luna august grupul și-a încetat acestă activitate. De atunci românii au spart opt hale industriale de unde furau echipamente electonice.

La percheziția apartamentelor în care grupul locuia, oamenii legii au găsit echipamente electonice declarate ca fiind furate, mai multe documente false și fișiere cu o contabilitate amănunțită a tranzacțiilor făcute cu bunurile furate.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII