Home Eveniment Castellon. Un român a făcut infarct în timp ce făcea baie în mare
Castellon. Un român a făcut infarct în timp ce făcea baie în mare

Castellon. Un român a făcut infarct în timp ce făcea baie în mare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un bărbat de 62 de ani, de naționalitate română, rezident în Madrid, a murit pe plaja din Vinarò, din nordul provinciei Castellon, miercuri, 3 august.

castellon

Alarma a fost dată în jurul orei 10.00, după ce mai multe persoane care se aflau pe plajă au scos din apă trupul unui bărbat care părea să se fi înecat.

Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului au încercat să-i acorde ajutor, dar a fost în zadar, acesta murise.

Conform unui comunicat al Centrului de Informații și Coordonare Urgențe (CICU) Castellon „bărbatul găsit pe plaja Vinarò a suferit un stop cardiac în timp ce făcea baie în mare. Decesul a survenit imediat”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII