Home Eveniment Președintele PSD Diaspora: „Mi-au ciuruit mașina cu gloanțe. Mă tem pentru viața mea!”
Președintele PSD Diaspora: „Mi-au ciuruit mașina cu gloanțe. Mă tem pentru viața mea!”

Președintele PSD Diaspora: „Mi-au ciuruit mașina cu gloanțe. Mă tem pentru viața mea!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Cătălin Rădulescu, deputat PSD în Parlamentul României și președinte PSD Diaspora spune că și-a lăsat mașina în parcarea unui hotel din București, iar la întoarcere a găsit-o ciuruită de gloanțe.

PSD Diaspora

Potrivit NTV Constanța, parlamentarul spune că ar fi fost amenințat în mai multe rânduri și că va depune plângere, deoarece îi este frică pentru viața sa și a familiei sale.

„Este regretabil că într-un așa zis «stat de drept» am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integrii și vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoși din viața politică, ori în mod mafiot, clasic (așa cum mi se întâmplă mie acum), sunt amenințați telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în mașină pentru a fi intimidați.”

„Nu vor reuși niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o amenințare directă către mine și familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat și distrugere de bunuri, și voi cere protecție pentru mine și întreaga familie.”

„Așa cum mulți o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securistic al procurorilor staliniști, care folosesc metode vechi, staliniste, să amenințe și să îndepărteze liderii politici demni și naționaliști, patrioți, care nu vor ca țara lor să fie o colonie ci o țară independentă” a declarat Rădulescu, citat de RTV.net.

 

FOTO: RTV.net

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII