Home Eveniment Castellon: Un român a dat spargeri de peste 100.000 de euro
Castellon: Un român a dat spargeri de peste 100.000 de euro

Castellon: Un român a dat spargeri de peste 100.000 de euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guardia Civil a reținut, în localitatea Benicarló (Provincia Castellon), un bărbat de 41 de ani, de naționalitate română, acuzat că a comis trei furturi, prejudiciul ridicându-se la peste 100.000 de euro.hot 1

Ancheta autorităților a început atunci când polițiștii au recuperat un camion dintr-un poligon din localitatea Benicarló (Provincia Castellon) care a fost declarat ca fiind furat, în luna octombrie a acestui an.

Reclamația a fost depusă de proprietarul unei fabrici de mobilă din localitatea La Sénia, Tarragona, care denunța dispariția mai multor materiale de construcție, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 100.000 de euro.

În urma investigațiilor, a rezultat că românul nu a spart doar fabrica de mobilă din La Sénia, dar furase și un camion. De asemenea, a intrat prin efracție într-un bar din localitatea Forcall, de unde a sustras bani, țigări și băuturi alcoolice.

Individul a fost deferit justiției ,iar camionul a fost returnat proprietarului de drept.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII