Home Eveniment Murcia: Trei adulți și o minoră, prinși în timp ce furau haine
Murcia: Trei adulți și o minoră, prinși în timp ce furau haine

Murcia: Trei adulți și o minoră, prinși în timp ce furau haine

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Poliția Națională (Policia Nacional) din Murcia a reținut trei adulți și o minoră, toți de naționalitate română, după ce au fost prinși în timp ce furau haine dintr-un magazin de pe strada Gran Via din localitate.

hoti de haine

Un agent de pază dintr-un centru comercial a observat când patru indivizi sustrăgeau haine dintr-un magazin. El a reușit să îl rețină doar pe unul dintre ei, ceilalți trei au fugit cu o mașină.

Poliția a reușit să îi prindă pe fugari după ce au fost urmăriți de mai multe echipaje. Hoții s-au opus arestării, iar atunci când au încercat să fugă au intrat cu autoturismul într-o mașină de poliție.

Din fericire nu au existat victime, iar infractorii au fost duși la comisariat.

La percheziția autovehiculului ,polițiștii au găsit haine cu etichetă,în valoare de peste 4.000 de euro, care ulterior au fost identificate ca aparținând magazinului unde au fost surprinși. Organele de anchetă au mai găsit în mașină și o geantă în care se aflau instrumente pentru speciale pentru spargeri.

S-a stabilit că cei patru, domiciliați în Roquetas de Mar (Provincia Almeria) făceau parte dintr-un grup suspectat că a mai comis astfel de infracțiuni și în alte țări din Uniunea Europeană.

În prezent cei trei adulți au fost puși la dispoziția judecătorilor, iar minora a fost internantă într-un centru pentru delicvenți juvenili.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII