Home Eveniment Spania. Poliția caută un român suspectat că a sechestrat și violat o tânără
Spania. Poliția caută un român suspectat că a sechestrat și violat o tânără

Spania. Poliția caută un român suspectat că a sechestrat și violat o tânără

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sâmbătă, 14 octombrie, poliția din Almendralejo a fost solicitată după ce un tânăr a început să lovească cu pumnii și picioarele o fată într-un supermarket. Martorii incidentului au reușit să o scoată din mâinile agresorului.

Tânăra, de origine română, a declarat că bărbatul și el de origine română, o ținea sechestrată într-un apartament din localitate de mai bine de două luni.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar fata a acceptat să se mute în Spania. Când a ajuns în Almendralejo, bărbatul i-a luat telefonul și actele și nu a mai lăsat-o să iasă din casă.

În tot acest timp, era obligată să întrețină relații sexuale cu individul, iar de câte ori a încercat să-i spună că vrea să plece, a amenințat-o cu moartea.

După ce a fost bătută în supermarket, tânăra a fost internată în spitalul Tierra de Barros din localitate, pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliția Națională a obținut imaginile video de pe camerele din supermarket, iar acum îl caută pe tânăr.

A mers îngrozit la poliție și a anunțat că i-a fost răpită prietena. Ce au descoperit polițiștii?

Spania. Doi români au sechestrat o fată. Cereau 1.600 de euro pentru a o elibera

Avila. Un român și-a sechestrat soacra sub amenințarea pistolului

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII