Home Eveniment Cumnata lui Valeriu Tabără și mătușa Simonei Amânar moartă în accidentul din Spania
Cumnata lui Valeriu Tabără și mătușa Simonei Amânar moartă în accidentul din Spania

Cumnata lui Valeriu Tabără și mătușa Simonei Amânar moartă în accidentul din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Conform portalului de știri ”Sursa Zilei” : Una dintre persoanele moarte în accidentul de microbuz produs în Spania, Adriana Damian, în vârstă de 51 de ani, era cumnata fostului ministru al agriculturii Valeriu Tabără și mătușa campioanei olimpice Simona Amânar (Simona Amânar este nora lui Valeriu Tabără – n.r.). Femeia urma să se întoarcă acasă, în România, după ce îşi vizitase fiica aflată la muncă în Spania.

Valeriu Tabără a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că una dintre persoanele decedate în urma accidentului din Spania, Adriana Damian, de 51 de ani, era cumnata sa.

adriana-damian-

”Adriana Damian este sora soţiei mele. Plecase în vizită la fiica ei, care lucrează de vreo şapte ani în Spania. Ca în fiecare vară, ea se duce în Spania două-trei săptămâni. Aşa s-a întâmplat şi acum, iar ieri (marţi- n.r.) trebuia să se întoarcă acasă.”Valeriu Tabără
fost ministru al agriculturii

Fostul ministru a spus că femeia avea de ales între trei microbuze pentru a fi transportată la aeroport.

Avea de ales între trei microbuze şi l-a ales pe acesta. Asta e soarta oamenilor. Era o femeie deosebită, modestă. Era angajată ca îngrijitoare la o grădiniţă privată din Timişoara“, a spus Tabără.

Surse din poliție au precizat că există presupuneri că alte cinci persoane decedate în accidentul rutier din Spania ar fi tot din judeţul Timiş, însă procedurile de identificare a cadavrelor nu au fost încă finalizate, în condiţiile în care majoritatea victimelor au fost carbonizate.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.40 (17.40 ora României), la kilometrul 543, în dreptul localităţii Cox, în provincia Alicante din Spania, când un camion a intrat pe contransens, din motive necunoscute, şi a lovit frontal microbuzul în care se aflau românii. În urma impactului s-a declanşat un incendiu, iar ambele vehicule au ieşit de pe carosabil.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că opt români au murit în accident, precizând că este posibil să existe şi o a noua victimă.

Sursa: http://www.sursazilei.ro/cumnata-lui-valeriu-tabara-si-matusa-simonei-amanar-moarta-in-accidentul-din-spania-video/

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII